ACB Transportbanden & Onderdelen

ACB Transportbanden & Onderdelen

Bij ACB Transportbanden & Onderdelen maken en leveren we transportbanden, rollenbanen en transportsystemen. Onze ‘’mannen’’ oftewel de ACB monteurs monteren en onderhouden de transportbanden op locatie, dit doen ze 24/7 vanuit 3 ACB vestigingen.

ACB is opgericht in april 1994. Door onze jarenlange ervaring, onze vakkundige medewerkers en goede sfeer weten wij altijd de beste oplossingen voor onze klanten te realiseren en zetten daarmee een uniek concept neer. 

We zijn een organisatie die volop in beweging is en jouw kan ondersteunen in je ambities. Binnen onze bedrijfscultuur krijg je namelijk alle mogelijkheden om jezelf en ACB naar een hoger niveau te brengen.

ACB telt in totaal 60 medewerkers, waarvan er ongeveer 12 werkzaam zijn in de vestiging van ’s-Heerenberg, 46 in onze vestiging in Horst en 2 in vestiging Waalwijk.


Administratie Controller HR Inkoop Logistiek Marketing Servicemonteur Technisch Elektro Technisch Metaal Verkoop Werkvoorbereiding Innovatie Kwaliteitsbewustzijn Servicegerichtheid Ondernemerschap Samenwerken Economie Informatiekunde Techniek
Opleidingsniveau's Sector
MBO HBO WO
Techniek

Contactgegevens ACB Transportbanden & Onderdelen

Petra Odekerken

Stationsstraat 125, 5963 AA Horst
Bezoek de website

De mogelijkheden van ACB Transportbanden & Onderdelen

Stages
Docentstages
Excursies
Gastlessen
Jongeren bedrijvendag
Het beste idee van Horst aan de Maas