Jenniskens Tuinbouwloonbedrijf

Jenniskens Tuinbouwloonbedrijf

Wij werken aan uiteenlopende projecten in de (glas)tuinbouw en cultuurtechniek. Het versnipperen en afvoeren van het gewas uit tuinbouwkassen en tunnels (teeltwisseling), is één van onze grootste werkzaamheden. We leggen containervelden aan bij boom- en  plantenkwekers. We leggen eb- en vloedbakken aan voor paardenhouders. We werken in tuinen, op campings, sportvelden, attractieparken en speeltuinen.

Hier zijn we vooral bezig met aanleg en onderhoud van grasvelden en grond- en graafwerk voor diverse voorzieningen, zoals leidingen of een bestrating. Hier werken we ook vaak samen met een hovenier. Ons werk is meestal in de directe omgeving, maar kan ook in Duitsland, België of bijvoorbeeld op Texel zijn. Omdat we met machines werken, is onderhoud en reparatie van deze machines ook een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. We werken voornamelijk met kleinere machines. Kwaliteit en betrokkenheid bij de klant zijn belangrijk bij de uitvoering van het werk.


Administratie Agro Groen Planning Collegialiteit Flexibiliteit Kwaliteitsbewustzijn Servicegerichtheid Resultaatgericht Economie Natuurkunde Techniek Wiskunde
Opleidingsniveau Sector
MBO
Agro

Contactgegevens Jenniskens Tuinbouwloonbedrijf

Erica Lemmen

Afhangweg 51, 5961 EA Horst
Bezoek de website

De mogelijkheden van Jenniskens Tuinbouwloonbedrijf

Stages
Docentstages
Excursies
Gastlessen
Jongeren bedrijvendag
Het beste idee van Horst aan de Maas