Maurice Kassenbouw

Maurice Kassenbouw

Wij zijn Maurice Kassenbouw: wereldwijd bekend om onze duurzame en innovatieve totaalprojecten in de kassenbouw. Vanaf onze oprichting in 1948 hebben wij ons ontwikkeld van een lokale kassenbouwer tot een internationaal bedrijf met een vooraanstaande positie in de tuinbouwsector. Hoe we dat gedaan hebben? Door te focussen op een duurzame toekomst en door normaal te blijven en samen de schouders eronder te zetten.

Wij zijn een nuchter bedrijf met werknemers die de tijd en ruimte nemen om te luisteren naar onze klanten, door goed te luisteren zijn we in staat om voor iedere situatie een gepaste oplossing aan te dragen. Of we werken met een teler in Japan, een onderzoekscentrum in Wageningen of een lokale teler: onze aanpak blijft hetzelfde. We zorgen voor heldere communicatie en degelijke kassen.

Ben jij een doener of een denker? Wil jij een vak leren en samen de klus klaren binnen een bedrijf wat grote projecten in binnen- en buitenland doet en waar hard werken en gezelligheid hand in hand gaan?  Iets voor jou? Trek de stoute schoenen aan en neem contact met ons op!


Administratie Controller HR Inkoop IT Beheer Logistiek Marketing Planning Projectleiding Servicemonteur Technisch Metaal Technisch tekenaar Telefonist / receptionist Verkoop Werkvoorbereiding Doorzettingsvermogen Innovatie Plannen en organiseren Communiceren Samenwerken Economie Informatiekunde Talen Techniek Wiskunde
Opleidingsniveau's Sectoren
VMBO MBO HBO
Techniek
Overig

Contactgegevens Maurice Kassenbouw

Britt Kleuskens

Energiestraat 15, 5961 PT Horst
Bezoek de website

De mogelijkheden van Maurice Kassenbouw

Stages
Docentstages
Excursies
Gastlessen
Jongeren bedrijvendag
Het beste idee van Horst aan de Maas
Ontdeklab