Het Beste Idee van Horst aan de Maas

Het Beste Idee van Horst aan de Maas

Onder de vleugels van de Onderwegwijzer heeft op 23 mei ‘Het Beste Idee van Horst aan de Maas’ plaats gevonden bij Yurverta

Na weken van voorbereiding presenteerden vijftien enthousiaste leerlingen van het Dendron College, Yuverta en SOOOOL 10-14 vandaag hun beste idee! 

In acht groepen hebben zij dit schooljaar hard gewerkt om hun idee vorm te geven en een businesscase op te stellen voor het nieuw te starten bedrijf. Onder andere pakketjes voor eenzame ouderen, een mestduwer en creahaakertjes werden gepresenteerd aan de jury. Een hoop ondernemerschap en creativiteit!

Als aftrap vertelde Young Professional Joeri Arts hoe hij zijn eigen bedrijf AJ Sports Horst is gestart en welke tips hij heeft voor de jonge ondernemers bij het opzetten van een eigen onderneming. 

Vervolgens werden alle plannen in een videopitch gepresenteerd en had de  jury, bestaande uit docenten, ouders en ondernemers uit Horst aan de Maas, de mogelijkheid om vragen te stellen.

Het waren zeer uiteenlopende bedrijven en ieder groepje was erg enthousiast tijdens de presentatie. Zij durfden het aan om voor een gevarieerd publiek een pitch te houden over hun bedrijf. Daarom zijn het allemaal winnaars!

Het beste idee van HADM logo FC.jpg